Jullov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat i vardag one direction kl. 16:50 av | Kommentarer (0) |

Hej idag fick jag jullov!!!! Först försov jag mig så mamma fick skjutsa mig PS min mamma var med i tv imorse :) Idag fick vi en massa godis av våran och det var as gott! Körde lite roliga engelska tävlingar också och mitt bord vann. Vi fick en ny kille i klassen och han heter Melvin, alla tjejer var fett uppspelta om han skulle vara snygg  men han klädde sig inte så bra :( Fick ju jullov idag som sagt och vi ska åka till fjällen och åka skidor med mina kusiner :D Men vi ka inte vara borta så många dar typ fem. Har ätit en jävla massa choklad idag hehe. Jag och mamma åkte ner till centrum och handlade lite Jag köpte en masssa godis :D Ska tjocka i mig det sen efter träningen hehe. Hoppas ni får ett jävligt bra jullov som jag hoppas att jag får :D XOXO Filippa PS läs min kompis blogg hon och hennes kompis skriver noveller om 1D! Har typ läst den 24/7 de senaste dagarna hehe. Adressen är stoledmyheart.blogg.se :D

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar