Sorry :(

Postat i vardag kl. 20:36 av | Kommentarer (0) |

Hej sorry för att jag inte har bloggat så mycket. Har haft as fullt upp idag hehe. Först vaknade jag kl nio och sen åkte jag och Lula iväg till Täby C och tittade på sune i grekland :D Den var ganska rolig och bra. Sen skulle jag byta mina hörlurar men de var slut men jag förde över pengarna till ett presentkort :) Sen gick vi och tittade lite i allt rea kaos men jag hittade inget. Sen åkte vi hem till henne och vi var as trötta båda tå och fick typ damp på varandra hela tiden och vi gjorde en film om singel mammor hehe. Sen åkte vi på träning och jag kom hem typ halv åtta och gick och la mig i soffan och typ halv sov. Imorgon ska jag göra något med Amanda och det ska bli kul :D Och vi ska också till min sysslings "födelsedagsfest". Visar outfiten till det imorgon :D Ska titta på någon film nu XOXO Filippa

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar