kul dag :)

Postat i vardag kl. 17:26 av | Kommentarer (0) |

Hej tänkte berätta lite om dagen :) Först cykláde jag till Amanda och vi låg och pratade sen gjorde vi vatten naglar och ena blev as cool :) Sen låg vi och pratade as länge till lunch typ. Vi bakade också chokladmuffins men choklad fyllning :) De blev as goda fast vi hade filmjölk ist för gräddfil. Sen km hennes kusiner och vi fikade pratade, tittade tv och fotade (bilderna togs på amandas iphone så kan inte visa dem). När de hade åkt hem gjorde vi en musikvideo till begging och det var jätte kul och den blev as bra ;D Är hemma nu eftersom jag skulle till frida och sova över men det blev inget :( Mamma ändrade sig i sista sekund så jag fick packa upp och sätta mig vid datorn :/ Mamma och mormor är i stan och shoppar och mamma har handlat en jacka till mig som jag ska visa när jag kommer hem :) Här är vatten naglarna :)

Den ena blev inte så bra :/ (sorry för så himla dåliga bilder) Ganska enkelt att göra men det är svårt att förklara men jag kan skriva 123 steg om ni vill (kommentera!) Har inget mer att säga XOXO Filippa

Annons:

Kommentarer

Skriv En Kommentar